ZILVER, SIERADEN, PORSELEIN, SCHILDERIJEN, NAAIGEREI EN OUDERWETSE DRACHT.

Pracht en praal met een geschiedenis van verschillende eigenaren, die door de generaties heen herinneringen vertellen. Elk voorwerp heeft een prachtig verhaal.

Antieke objecten en juwelen uit onze collectie

Taxatie

Van Ruiten Antiquair Juwelier helpt u eerlijk en oprecht met de taxatie van antiek en juwelen. We hebben alle expertise en ervaring in huis om de echtheid en de waarde van uw bezittingen te bepalen. Er zijn verschillende redenen om uw objecten te laten taxeren:

  • De verdeling van een erfenis
  • Een kostbaarhedenverzekering
  • Een inboedelverzekering
  • Een vrijblijvende waardebepaling
  • Een boedelscheiding/ deling
  • Een betwisting

Totale zorg voor uw antiek
De interne verdeling van de erfenis via Van Ruiten Antiquair Juwelier kunt u op één adres doen. U hoeft dus niet stad en land af te reizen om de rest van uw spullen te taxeren. Daarbij sorteren wij uw objecten van tevoren, zodat u geen taxatiekosten maakt voor de spullen die dat niet waard zijn.

Een nieuw thuis

U zult ervaren dat de spullen van uw overleden dierbaren op het juiste plekje terug zijn gekomen. Namelijk, een oude zaak waar een toekomstige liefhebber of verzamelaar de spullen weer een goed thuis zal bieden.

Een goede prijs U bent verzekerd van een waardebepaling van uw kostbaarheden. Wellicht kunt u deze direct verkopen of inruilen in onze zaak. Discretie en betrouwbaarheid zijn uiteraard gegarandeerd. Verwonder uzelf over de waarde van uw bezittingen.

Meer weten? Neem direct contact op

Reparatie

Wilt u uw zilverwerk laten polijsten? Ontbreekt er een edelsteen uit uw sieraad? Of moet uw collier opnieuw geregen worden? Alle reparaties van antiek en juwelen zijn in goede handen bij Van Ruiten Antiquair Juwelier in Leiden. 

Wilt u weten of het maken van een taxatie zinvol is? 

Bel en maak direct een afspraak